luni, 30 martie 2009

REGULAMENT GUERILLA PAINTBALL! ATENTIE!




1. Certific varsta minima 14 ani pe care o dovedesc prin act de identitate .
2. Sunt de acord ca pozele, inregistrarile video, numele, comentariile, rezultatele jocurilor, etc. sa fie folosite in scopuri promotionale.
3. Sunt constient ca echipamentul de protectie pentru ochi se poate aburi, incetosa sau murdari si sunt de acord cu faptul ca acesti ochelari de protectie vor trebui purtati tot timpul pe teren si nu-i voi indeparta sub nici un motiv, in nici o zona unde pot fi lovit de bilele cu vopsea.
4. Inteleg ca daca nu port echipamentul sau il port defectuos si nu-mi protejeaza corpul pot suferi accidente. Sunt constient ca este responsabilitatea mea sa port ochelarii de protectie si imi asum raspunderea consecintelor in cazuri contrare. Purtarea echipamentului de protectie este atat responsabilitatea cat si obligatia fiecarui jucator.
5. In conformitate cu specificul jocului terenul a fost special amenajat astfel incat sa imite teatrul unor operatii militare ceea ce presupune asumarea riscului si raspunderii individuale a jucatorului pentru orice accidentare datorata terenului.
6. Reprezentantii  au obligatia de a prezenta regulamentul, terenul si echipamentul de joc, fiind astfel exonerati de orice obligatie cauzata de o eventuala accidentare a jucatorului ce a luat la cunostinta sub semnatura de instructajul efectuat.
7. (pentru persoane sub 14 ani) Fiecare minor trebuie insotit de un tutore legal care isi asuma responsabilitatea sub semnatura pentru jucatorul minor conform acestui regulament.
8. Nu modifica setarile armei, ele au fost reglate pentru a functiona optim.  
De aceea nu este recomandat ca jucător să tragă intentionat în directia capului altui jucător de la o distantă mai mică de 5 metri.
In cazul in care jucatorul face modificari la reglajele de presiune ale armei se percepe o amenda de 10 EUR ( fiecare jucator poate cere oprirea jocului, in orice moment, pentru verificarea presiunii armelor de catre organizatori)
9. In cazul in care jucatorul aduce stricaciuni sau pierderi echipamentului pus la dispozitie (masca, ansamblu arma, combinezon) sau amenajarilor din teren el este obligat sa plateasca dupa cum urmeaza:  
a) echipament: masca pierduta sau total avariata 50 EUR, ansamblu arma pierdut sau total avariat 200 EUR, pusca 140 EUR, butelie CO2 50 EUR, incarcator 25 EUR ,combinezon pierdut sau total avariat 40 EUR (valorile exprimate in EUR vor fi calculate in lei la cursul BNR al zilei).
b) amenajari teren: conform lucrari similare pe piata.
10. Este interzisa tragerea asupra altor obiective, altele decat cele aflate in arena.
11. Este interzis accesul in terenul de joc in stare de ebrietate.
12. Comportamentul agresiv este interzis!
Contactul direct sau încercarea de a pune mâna pe arma adversarului se penalizează cu eliminarea. Împuscarea intentionată a unui arbitru, spectator sau jucător deja eliminat este interzisă. Orice argumente, certuri, abuzuri sau limbaj obscen folosite împotriva jucătorilor sau arbitrului în incinta sau în afara terenului sunt interzise.

13. Jucatorul este de acord sa practice acest joc potrivit regulilor care i-au fost explicate si sa urmeze indicatiile organizatorilor. In cazul in care observa orice actiune neobisnuita sau suspecta in timpul jocului jucatorul are obligatia sa o aduca la cunostinta organizatorilor. 

VA RUGAM SA RESPECTATI ACESTE REGULI PENTRU BUNA DESFASURARE A JOCULUI SI PENTRU SIGURANTA PARTICIPANTILOR LA JOC!!! 

No response to “REGULAMENT GUERILLA PAINTBALL! ATENTIE!”

Leave a Reply